Mes norėtume išgirsti apie jūsų patirtį
×
Paspauskite puslapio dalyje, kurioje norite pateikti grįžtamąjį ryšį
×
Atsiliepimai leidžia pranešti apie problemas, susijusias su mūsų svetaine. Mes taip pat raginame pateikti bendras pastabas ir idėjas.
Prašome įvertinti savo patirtį šiame konkrečiame punkte
Pasirinkite temą
Koks Jūsų pasiūlymas?
×
Jūsų Filtras×

Poliuretano grindjuostės  

Grindjuostės yra grindų užbaigimo elementas, suteikiantis kur kas dailesnį vizualinį vaizdą, paslepiantis laidus ar kitus dalykus, kurie neturėtų būti matomi, suteikiantis išbaigtumo ir tvarkos įspūdį grindims. Mums įprasta matyti plastikines, kiek rečiau – medines grindjuostes, tačiau dar vienas šaunus pasirinkimas šių prekių gausoje yra poliur...

Rodyti daugiau

Grindjuostės yra grindų užbaigimo elementas, suteikiantis kur kas dailesnį vizualinį vaizdą, paslepiantis laidus ar kitus dalykus, kurie neturėtų būti matomi, suteikiantis išbaigtumo ir tvarkos įspūdį grindims. Mums įprasta matyti plastikines, kiek rečiau – medines grindjuostes, tačiau dar vienas šaunus pasirinkimas šių prekių gausoje yra poliuretano grindjuostės. Pastarąsias rinkitės mūsų e. parduotuvėje labai gera kaina.

Rodyti mažiau
Rodoma prekiu: 1-2020, po viename psl.

Poliuretano grindjuostės jūsų namams

Jei renkatės grindjuostes namams, verta atidžiau pasižvalgyti po poliuretano gaminių asortimentą. Šio tipo grindjuostės labai lengvos, tačiau drauge demonstruoja patvarumą, jos saugios žmogui ir aplinkai, taigi idealiai tinka vidaus apdailai, o ilgaamžiškumas tik dar labiau didina jų patrauklumą.

Labai lengvas montavimas suteiks progą patiems paprastai ir per trumpą laiką sumontuoti grindjuostes. Tinka visoms namų patalpoms, taip pat ir nešildomoms.

Kodėl verta rinktis būtent šias grindjuostes?

  • Ilgaamžiškumas. Jos ilgaamžės – gali sėkmingai tarnauti net kelis dešimtmečius, o svarbiausia – nepraras savo pirminės išvaizdos.
  • Lankstumas. Tai vienas iš dažniausiai akcentuojamų jų privalumų. Lankstumas suteikia progą labai lengvai sumontuoti grindjuostes ne tik tada, kai patalpoje sienos lygios, bet ir tada, jei yra apvalūs kampai, kolonos ar kiti netradiciniai sprendimai.
  • Universalumas. Dėl atsparumo temperatūrai, drėgmei bei kitam poveikiui iš aplinkos poliuretano grindjuostės gali būti montuojamos ir tokiose namų patalpose kaip sandėliukas, virtuvė, vonia ar pan.
  • Paprastas montavimas. Viskas, ko reikia montavimui, yra kampinio pjovimo staklės, tačiau net ir jos nebūtinos – tiesiog su staklėmis darbas vyks greičiau ir tiksliau. Daugiau jokių specialių įrankių. O jei neturite staklių, šias grindjuostes galėsite pjaustyti ir peiliu.
  • Lengva priežiūra. Negana to, kad šios grindjuostės nėra labai imlios nešvarumas, dar ir jų valymas labai paprastas. Valant nepažeidžiamas nei paviršius, nei daromas poveikis spalvai.

Baltos spalvos poliuretano grindjuostės

Šios grindjuostės gali būti baltos, o gali būti dažomos, taigi jei balta spalva netenkina, tuomet galite pasirinkti tokią, kuri labiausiai derės jūsų interjere. Prie ko derinti grindjuosčių spalvą? Dažnas pasakys, kad prie grindų atspalvio, tačiau iš tiesų tai – ne vienintelis variantas. Pavyzdžiui, jei norite patalpai suteikti aukščio, tuomet grindjuosčių spalva turi sutapti su sienų spalva, o jei norite originalaus dizaino, grindjuostes derinkite prie durų apvadų.

Atsiliepimai apie produktus

Polistireno grindjuostės – atsiliepimai apie jas daugiausia yra teigiami. Naudotojai įvertina jų lankstumo teikiamas galimybes, universalumą, patvarumą, o taip pat ir demonstruojamą estetiką. Lengvas montavimas, žinoma, irgi prisideda prie palankios nuomonės.
Perkant internetu prie produktų gali būti pirkėjų palikti atsiliepimai, kurie gali padėti pasirinkti tai, kas geriausiai tiks jums. Tačiau atsiliepimus galite ne tik skaityti, bet ir palikti savus.

Įsigykite gera kaina internetu

Jei domina kokybiškos grindjuostės iš polistireno patrauklia kaina, mūsų asortimente išsirinksite jums tinkamiausias. Vieneto kaina prasideda vos nuo 16 eurų (2 metrų ilgio grindjuostė). Turint omenyje, kad pirkinys bus ilgaamžis, tai kaina tikrai itin patraukli.

Pasirinktus gaminius galite apžiūrėti gyvai ir juos įsigyti fizinėse pardavimo vietose. Jas rasite Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Plungėje ir Šiauliuose.